اخباروگزارش های کارگری ۷ دی ماه ۱۴۰۳

اخباروگزارش های کارگری ۷  دی ماه ۱۴۰۳

فراخوان امضای اطلاعیه ای که قراراست روزیکشنبه ۲۹ سامبر بر سرمزار زنده یاد علامحسین قرائت شود

تجمع اعتراضی رانندگان اسنپ موتوری رشت نسبت به سطح پایین کرایه

بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی بیش از ۳۰۰کارگر معدن سنگ آهن چاه گز بهاباد

اخراج حدود ۱۲۰ نفر از کارگران مجتمع ذوب و ریخته گری فولاد ویان در همدان

صدور حکم ۳ سال و شش ماه زندان برای امان جلالی نژاد 

کمپین آزادی ناهید تقوی؛ درخواست امضای طومار برای آزادی این شهروند ایرانی – آلمانی

*******

*فراخوان امضای اطلاعیه ای که قراراست روزیکشنبه ۲۹ سامبر بر سرمزار زنده یاد علامحسین قرائت شود

سال‌ها است که جیره خوران و مزدوران حکومت ننگ و نفرت و جنایت اسلامی عزیزان مردم ما را گور به گور می‌کنند، سنگ قبر شاعران ما و مبارزان را می‌شکنند و در تبعید، فاشیست‌هائی که با وعده‌های اسرائیل، این نماد جنایت علیه بشریت، متوهم شده‌اند، وقاحت را به جائی رسانده‌اند که مزار نویسندۀ مردمی ایران را در پرلاشز آلوده می‌کنند. 

بی‌شک موجودی که بر مزار نویسنده‌ای دست به آب می‌رساند که عمری علیه دیکتاتوری و فاشیسم مبارزه کرده، شکنجه‌ها شده، زندانی کشیده، در تبعید رنج‌ها برده و بیش از یک خورجین اثر ادبی ارزشمند خلق کرده‌است، 

موجودی که پرچم اسرائیل را با افتحار به دوش می‌کشد و در گورستان پر لاشز پاریس آن را بر مزار غلامحسین ساعدی به اهتزاز در می‌آورد و برای نابودی نسل اندیشمند، با فرهنگ، هنرمند و مبارز ایران شعار می‌دهد یک فقره لمپن و فاشیستِ بی‌فرهنگ و منحط است، هر چند این‌همه فقط به شخض شخیض او محدود و منحصر نمی‌شود، بلکه طرز تفکر و سیاست بازماندگان حکومت منقرض ستمشاهی و طالبان بازگشت سلطنت است که هر بار در جائی و به شکلی بروز و تجلی پیدا می‌کند. 

این رفتار و گفتار تفاوت ماهوی با آن‌چه که جمهوری اسلامی به مدت چهل و چند سال با انسان‌های مبارز و مترقی و دگر اندیشان کرد، ندارد؛ هردو آبشخور معین و مشترک و سیاست یگانه ای دارند: نفرت و انزجار از اندیشمندان و روشنفکران و هنرمندان مترفی و ستیز با دگر اندیشان و دگرباشان. 

ما ضمن محکوم کردن اینگونه رفتار مشمئز کنندۀ ضد فرهنگ و ضد انسانی و گفتار فاشیستی و ضد ارزش‌های والای انسانی، توجه مردم آزادیخواه و مبارز ایران را به رشد روز افزون فاشیسم و خطری جلب می‌کنیم که در این دوران پرآشوب، پس از فروپاشی حکومت اسلامی، آیندۀ مردم و مملکت ما را تهدید می‌کند.

از آن جا که قرار است این اطلاعیه روز یک شنبه، ۲۹ دسامبر ۲۰۲۴ میلادی ساعت سه بعد ظهر در پرلاشز، بر مزار زنده یاد علامحسین قرائت شود، 

خواهش می کنیم کسانی که مایلند آن را امضا کنند، نام و نشان خود را حد اکثر تا شب ۲۸ دسامبر به این نشانی بفرستند. 

Hossein Dowlatabadi 

hossein@dowlatabadi.com

اسامی امضا کننده ها به ترتیب الفبا

حسن حسام، ( نویسنده- شاعر) نسیم خاکسار، (نویسنده) حسین دولت‌آبادی ( نویسنده) محسن یلفانی ( نویسنده -دراماتورژ)

*تجمع اعتراضی رانندگان اسنپ موتوری رشت نسبت به سطح پایین کرایه

براساس فیلم منتشره درشبکه های اجتماعی،روزپنج شنبه ۶ دی،جمعی از رانندگان اسنپ رشت برای اعتراض به سطح پایین کرایه،دست به تجمع دراین شهرستان دراستان گیلان زدند.

*بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی بیش از ۳۰۰کارگر معدن سنگ آهن چاه گز بهاباد

معدن سنگ آهن چاه گز واقع در شهرستان بهاباد استان یزد به دلیل تعیین نشدن سرمایه گذار جدید از اول دی ماه سال جاری تعطیل شد وبیش از۳۰۰کارگرش دچار بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی شدند.

*اخراج حدود ۱۲۰ نفر از کارگران مجتمع ذوب و ریخته گری فولاد ویان در همدان

بنا بر گزارش‌های رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال قطعی های پی در پی برق در هفته های گذشته، مجتمع فولاد ویان در استان همدان دست به تعدیل نیرو زده و حدود ۱۲۰ نفر از کارگران خود را اخراج کرده است.

بنا بر این گزارش، این کارگران از ۴ تا ۱۵ سال سابقه کار دارند و تاکنون اعتراضات آنها به جایی نرسیده است.

بنا بر اظهار کارگران این مجتمع، فرماندار کبودرآهنگ، دلیل اخراج کارگران را ندادن تسهیلات بانکی به مجتمع عنوان کرده است. این در حالی است که شرکت مجتمع فولاد بارها تسهیلات بانکی دریافت کرده اما این تسهیلات به جای استفاده در کارخانه، در جاهای دیگری سرمایه گذاری شده است.

بنا بر این اظهارات، مدیران این مجتمع  با سو استفاده از وضعیت بحرانی موجود، با اخراج کارگران بدنبال دست یابی به مقاصد خود میباشند.

مجتمع ذوب و ریخته گری فولاد یان تولید کننده انواع شمشهای فولادی است و در کیلومتر ۴۲جاده همدان تهران در جنوب‌شرقی نیروگاه مفتح واقع است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – ۷ دی ماه ۱۴۰۳

*صدور حکم ۳ سال و شش ماه زندان برای امان جلالی نژاد 

بنا به اخبار رسیده به شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران  پرونده های معلم زندانی امان جلالی نژاد در تاریخ سوم آذر۱۴۰۳  به شعبه ۱۰۲ کیفری و شعبه ۴ دادگاه انقلاب اهواز ارجاع شده‌ است.

چند روز بعد دادگاه کیفری با حضور امان جلالی‌نژاد و ۲ متهم دیگر پرونده که با پابند به دادگاه منتقل شده‌ بودند به‌ شکل حضوری برگزار شد.

در این دادگاه، متهمان بر بی‌گناهی خود اصرار ورزیدند اما متاسفانه قاضی شعبه بدون توجه به نبود مدارک، شواهد کافی و اظهارات کارشناسی، اقدام به صدور حکم اولیه ۳ سال و نیم زندان تنها با استناد به بازجویی ها نمود. 

در پایان، قاضی با تبدیل قرار بازداشت به فیش حقوقی موافقت و خانم #فرزانه_زیلابی وکیل پرونده ضمن اعتراض به رای نسبت به شکستن حکم در دادگاه تجدید نظر اعلام امیدواری کرد.

اما در پرونده دیگر در شعبه ۴ دادگاه انقلاب، باتوجه به تغییر قاضی شعبه، کار متوقف شده است.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت کامل از این معلم‌ زندانی، خواستار پایان یافتن پرونده سازیهای امنیتی علیه معلمان است.

*کمپین آزادی ناهید تقوی؛ درخواست امضای طومار برای آزادی این شهروند ایرانی – آلمانی

مریم کلارن، فعال حقوق بشر و دختر ناهید تقوی (@free.nahid)، از مردم درخواست کرده است که با امضای طوماری خطاب به پارلمان آلمان (بوندستاگ)، به آزادی مادرش کمک کنند.

ناهید تقوی در سال ۲۰۲۰ به‌صورت ناعادلانه در ایران بازداشت شد و در یک دادگاه نمایشی به ۱۰ سال و ۸ ماه زندان محکوم گردید. او در طول دوران حبس تحت شکنجه قرار گرفته و از مراقبت‌های پزشکی محروم بوده است، به‌طوری که وضعیت سلامتی‌اش به مرحله خطرناکی رسیده است.

در پایان ماه سپتامبر، ناهید به‌صورت موقت از زندان آزاد شد. با این حال، امید به آزادی نهایی او محدود است، چرا که پیش‌تر نیز دو بار به مرخصی موقت رفته و هر بار مجبور به بازگشت به زندان شده است. علاوه بر این، خطرات برای ناهید افزایش یافته است، به‌ویژه پس از اعدام جمشید شارمهد، شهروند آلمانی-ایرانی، توسط رژیم ایران و تعطیلی تمام کنسولگری‌های جمهوری اسلامی در آلمان.

سازمان HÁWAR.help به همراه مریم کلارن، تمام تلاش خود را برای آزادی ناهید تقوی به کار گرفته‌اند. آنها از صدراعظم آلمان، اولاف شولتز، خواسته‌اند که آزادی ناهید را به یک اولویت اصلی تبدیل کند. این درخواست حتی پس از پایان دوره صدراعظمی شولتز در فوریه نیز مطرح خواهد بود. با تحقق این امر، شولتز می‌تواند با ارسال پیامی قوی، گامی مهم برای آزادی ناهید بردارد.

ناهید تقوی، شهروند بی‌گناه آلمانی، بیش از چهار سال است که به‌عنوان گروگان در جمهوری اسلامی ایران نگهداری می‌شود. تلاش‌های قبلی دولت آلمان برای آزادی او ناکافی بوده است. اکنون، از صدراعظم آلمان خواسته می‌شود که وظیفه خود در حمایت از شهروندان آلمانی را انجام دهد و ناهید را به خانه بازگرداند.

در صورتی که این طومار تا تاریخ ۱۴ ژانویه به ۳۰,۰۰۰ امضا برسد، موضوع در جلسه عمومی کمیته طومارهای پارلمان آلمان مطرح و بررسی خواهد شد.

برای امضای طومار و حمایت از بازگشت ناهید به خانه و دخترش مریم، می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

https://bit.ly/freenahid

akhbarkargari2468@gmail.com


Google Translate