اخباروگزارش های کارگری ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۳
– تداوم اعتصاب غذای زندانیان در یازدهمین هفته از سه شنبههای نه به اعدام
– دومین روز اعتصاب وتجمع کارگران شرکت زغال سنگ نگین طبس(معادن پروده )دراعتراض به سطح نازل حقوق
– اعلام حمایت اقشار مختلف از پتیشن امضا حمایت از معلمان گیلان
– فراخوان اولین تجمع صنفی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳
– مروری بر وضعیت ریحانه انصارینژاد فعال کارگری محبوس در زندان اوین
– جان باختن یک کارگر راهداری گیلان بر اثر تصادف
– جان باختن کارگر جوان یک سنگبری نی ریز براثر برق گرفتگی
*******
*تداوم اعتصاب غذای زندانیان در یازدهمین هفته از سه شنبههای نه به اعدام
آمار اعدام در سال گذشته، رکورد ۸ سال اخیر را رقم زد. جمهوری اسلامی بیتوجه به این نقض حقوق بشر و محکومیتهای بینالمللی، همچنان احکام اعدام را صادر و اجرا میکند.
با پایان یافتن ماه رمضان و احکام جدید اعدام، بیم آن میرود که آمار اعدامها را که در دو ماه اخیر کاهش پیدا کرده بود مجددا افزایش دهد.
زندانیان اعتصابی “سهشنبههای نه به اعدام” این هفته را در اعتراض به احکام اعدام و محکوم کردن آن در روز سهشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ در در زندانهای قزلحصار، اوین، خرمآباد، خوی، نقده، مشهد، سقز و… دست به اعتصاب زدند و از زندانیان در زندانهای کشور خواستند به این اعتصاب بپیوندند. آنها همچنین خواهان توجه نهادهای حقوق بشری را به خطر اعدام زندانیان شدند.
#اعدام_قتل_عمد_دولتی_است
#نه_به_اعدام
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*دومین روز اعتصاب وتجمع کارگران شرکت زغال سنگ نگین طبس(معادن پروده )دراعتراض به سطح نازل حقوق
فیلم کوتاه منتشره در شبکه های اجتماعی از اعتصاب روزهای چهارشنبه ۲۲ و۲۳ فروردین کارگران شرکت زغال سنگ نگین طبس(معادن پروده ) دراعتراض به سطح نازل حقوق وتجمعشان در این معدن تولید کننده ذغال سنگ خام کک شو واقع درکیلومتر ۸۰ جنوب شرقی شهرستان طبس خبر می دهد.
*اعلام حمایت اقشار مختلف از پتیشن امضا حمایت از معلمان گیلان
«قدرت ما در اتحاد ماست»
در روز دوم جمعآوری امضا در همراهی با معلمان، تا این لحظه بیش از ۱۳۰۰ نفر اسم خود را در پتیشن حمایت از معلمان گیلانی ثبت کردهاند و صدها نفر دستی اسامی را برای ثبت ارسال کردهاند.
صدها نفر از
وکلا
روزنامهنگاران
جامعهشناسان
نویسندگان
پژوهشگران دینی
کارکنان سایر ادارات
فعالین حقوق زنان
فعالین حقوق بشر
فعالین کارگری
فعالین دانشجویی
اهالی سینما
رواندرمانگران
و مشاغل آزاد از معلمان گیلانی حمایت کردهاند.
لازم به ذکر است در بین اسامی امضاشدگان خانوادههای دادخواه، زندانیان سیاسی سابق و زندانیان سیاسی که هم اکنون در حال سپری کردن دوران حبس خود هستند نیز و شخصیتهای نامی و شناخته شده از خارج کشور ثبت شده است.
برای امضا پتیشن روی لینک زیر کلیک کنید
#ما_همه_با_هم_هستیم
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*فراخوان اولین تجمع صنفی بازنشستگان در سال ۱۴۰۳
انجمن صنفی بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ طی فراخوانی اعلام تجمع اعتراضی برای احقاق حقوق بازنشستگان دادهاند.
تاریخ تجمع ۲۶ و ۲۷ فروردین ۱۴۰۳
ساعت ۹ صبح
محل تجمع:
تهران،میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، سازمان برنامه بودجه
منتظر حضور شما همکاران گرامی هستیم
«اتحاد رمز موفقیت ماست »
#همه_میآییم
برای تحقق مطالبات :
#حق_تجمع
#حق_تشکل
#مطالبات_فرهنگیان
#اعتراضات_سراسری_معلمان
#همسانسازیبازنشستگان_مبتنی_بر_قانون_مدیریت_خدمات_کشوری
شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
*مروری بر وضعیت ریحانه انصارینژاد فعال کارگری محبوس در زندان اوین
ریحانه انصاری نژاد، فعال سندیکایی و عضو کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری است که در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ در منزل خود توسط مامورین وزارت اطلاعات بازداشت و به بند ۲۰۹ منتقل شد.
در اردیبهشت این سال، وی و تعدادی دیگر از فعالین صنفی و کارگری از جمله رضا شهابی، حسن سعیدی، محمد حبیبی، جعفر ابراهیمی، رسول بداقی، آنیشا اسدالهی و کیوان مهتدی به همراه دو شهروند و فعال کارگری فرانسه که به ایران آمده بودند، بازداشت و همگی به احکامی از ۳ تا ۶ سال زندان محکوم شدند.
علیرغم وضعیت وخیم سلامتی و نیاز مبرم این فعال کارگری بازنشسته که بهخاطر سالها کار سخت در محیط غیر ایمن کارخانهها، دچار دردهای مفاصلی و بیماری آرتریت روماتوئید شده است، نزدیک به سه ماه در بندهای ۲۰۹ زندان اوین از جمله در بند انفرادی، تحت فشار برای اخذ اعتراف اجباری قرار گرفت.
او پانزدهم مرداد ۱۴۰۱ با قرار وثیقه معادل یک و نیم میلیارد تومان از زندان اوین آزاد شد.
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ این فعال کارگری همراه با چند تن دیگر از فعالین صنفی و کارگری که برای دیدار با خدیجه پاک ضمیر، همسر محمد حبیبی، به منزل وی رفته بودند توسط ماموران وزارت اطلاعات، مجددا دستگیر و پس از ۱۰ روز در تاریخ ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ با قید وثیقه از زندان آزاد و پس از چند ماه از اتهام وارده تبرئه شد.
دادگاه پرونده نخست ریحانه انصارینژاد روز دوشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار گردید.
وی از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور” به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد. همچنین او با دیگر مجازات تکمیلی شامل منع عضویت در احزاب، گروه ها، دستجات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانهها و مطبوعات و ممنوعیت خروج از کشور به مدت دو سال نیز محکوم شد.
با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی چهار سال حبس برای وی قابل اجرا خواهد بود.
ریحانه انصارینژاد، دوشنبه پانزدهم آبان ۱۴۰۲، جهت اجرای حکم، راهی زندان اوین شد و از آن زمان تاکنون در بند زنان زندان اوین است.
برگرفته از کانال بیدارزنی
*جان باختن یک کارگر راهداری گیلان بر اثر تصادف
یک کارگر۴۰ ساله پیمانی اداره راهداری گیلان بنام شهرام قربانی اهل شهر خمام دراستان گیلان حین کار پرچمداری در عملیات تعمیر و نگهداری تیرهای وسط محور در مسیر پونل به اردجان رضوانشهربراثر برخورد یک خودرو با وی جان باخت.
*جان باختن کارگر جوان یک سنگبری نی ریز براثر برق گرفتگی
روز سه شنبه ۲۱ فروردین،یک کارگر ۲۶ ساله تبعه افغانستان حین کار یکی از سنگبری های شهرک سنگ نیریز بر اثر برق گرفتگی با برق سه فازجان خود را از دست داد.