اخباروگزارش های کارگری ۹ اسفند ماه ۱۴۰۲

اخباروگزارش های کارگری ۹ اسفند ماه ۱۴۰۲

– رای شما میشه، گلوله‌هایی که به تن جوانان بلوچستان و سوختبران نشست! #نه_به_انتخابات_فرمایشی

 #رای_بی رای 

– جمعی از کارگران هفت تپه:نه به انتخابات؛ انگشت در خون عزیزان خود نمیزنیم!

«عدالتی ندیدیم ما دیگه رای نمی دیم»

ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌ و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی با راهپیمایی  درشوش و تجمع مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان

– ادامه اعتراضات پرستاران کشورنسبت به سطح نازل حقوق ،عدم پرداخت بموقع مطالبات،کمبود نیرو و شرایط سخت کاری با برپایی تجمع در بیمارستان رجایی شیراز

– ازسرگیری اعتصاب کارگران سایت ۵ مارون رامشیردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه و وعده های توخالی

– دومین روز اعتصاب کارگران کارخانه ماشین سازی تبریز در اعتراض به عدم  اجرا سازی قانون طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی مدیران 

– تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهرنسبت به گیر دادن  حراست به پوشش دانشجویان پسر، نبود امنیت آموزشی و وضعیت نامناسب غذا در ساختمان معاونت فرهنگی

– ۱۲ نفر از فعالین حقوق زنان در رشت روز دهم اسفند در دادگاه انقلاب حاضر می‌شوند

– تداوم بلاتکلیفی؛ با وجود گذشت سه ماه، شریفه محمدی همچنان در زندان به سر می‌برد

– جان باختن یک کارگردر تبریز زنده زنده زیر آوار ساختمان

*******

*رای شما میشه، گلوله‌هایی که به تن جوانان بلوچستان و سوختبران نشست! #نه_به_انتخابات_فرمایشی

 #رای_بی رای 

*جمعی از کارگران هفت تپه:نه به انتخابات؛ انگشت در خون عزیزان خود نمیزنیم!

این انتخابات مضحکه نیست، بازی به نفع جنایت و خون است. قبلا میگفتیم در مضحکه انتخابات شرکت نمیکنیم اما حالا ضمن اینکه میگوییم در انتخابات شرکت نمیکنیم میگوییم این دیگر حتی یک مضحکه نیست بلکه دست بردن در حوضچه ی خون است. هر کسی انگشت برای رای دادن رنگی کند عین این است که دارد به خون عزیزان ما انگشت میزند. هر کسی رای بدهد انگار در صحنه اعدام عزیزان ما شرکت میکند و خودش زیرپای اعدامی را خالی میکند.

شرکت کردن در این انتخابات از بیشرفی هم بدتر است و شرکت مستقیم در جنایت های حکومت است. حکومتی که فقر و بدبختی و کشتار و سرکوب و جنایت، اقدامات عادی و هر روزه اش شده است. حکومتی ها به درستی میگویند هر کسی رای ندهد یعنی با نظام مخالف است. ما رای نمیدهیم و میگوییم نه تنها با نظام مخالفیم بلکه میخواهیم سر به تن این نظام نباشد. میخواهیم تن به سرش هم نباشد. کلیت این نظام از بالا تا پایین دست در خون جوانان و عزیران ما داشته و دارد و همه اینها در این فقر و کثافتی که در جامعه هست نقش دارند.

اگر چند فرد بیشرف و خودفروخته و دلقک دربار از میان هفت تپه به همراهی فعالان کارفرمایی و ماموران دولتی ها در اینجا و آنجا به جلسه ی انتخاباتی و تبلیغاتی رفته اند، آبروی نداشته خود را به نمایش گذاشته اند. آنها که برای این انتخابات، تبلیغ میکنند از خود آنها که کاندیدا شده اند بیشرف ترند. ما در این حمام خون و بازی جنایت شرکت نمیکنیم. نه تنها آنرا تحریم میکنیم و رای نمیدهیم بلکه فعالانه علیه آن هم صحبت میکنیم و از همه میخواهیم متحدانه در این بازی جنایتکارانه حکومتی که نامش انتخابات است شرکت نکنند و علیه آن باشند.

کارگران، هیج منفعتی در ادامه و بقای این نظام استثمار و سرکوب و جنایت ندارند و به همین دلیل متحدانه علیه انتخابات تبلیغ میکنند. همکاران باشرف ما در هفت تپه وارد این بازی خونین نمیشوند و آنانکه در این میدان جنایت که نامش انتخابات برای تایید نظام است شرکت میکنند، چیزی از شرف و انسانیت نمیدانند.

چهارشنبه – ۹ اسفند ۱۴۰۲

*«عدالتی ندیدیم ما دیگه رای نمی دیم»

ادامه اعتراضات کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور نسبت به سطح نازل حقوق منجمله  مصوبه مزدی ضد کارگری شورای عالی کار‌ و وضعیت نامناسب خدمات بیمه درمانی با راهپیمایی  درشوش و تجمع مقابل اداره تامین اجتماعی شهرستان

شعارها:

«عدالتی ندیدیم ما دیگه رای نمی دیم»

«فقط کف خیابون بدست میاد حقمون»

«مدعی عدالت خجالت خجالت»

«پیام ما به دولت خجالت خجالت»

«نه مجلس نه دولت نیستند بفکر ملت»

«مرتضوی حیا کن سازمان و رها کن»

«ما بازنشستگانیم خواهان حق مانیم»

«مابجز حق نمی خوایم صدقه دولت نمی خوایم»

«عدالتی ندیدیم فقط دروغ شنیدیم»

«خیلی دروغ شنیدیم عدالتی ندیدیم»

«کشور پردرآمد چه برسر توآمد»

«مجلس سرسپرده گرانی رو آورده»

«دولت ورشکسته گرانی رو آورده»

«عیدی ۲ و۵۰۰ توهینه توهینه»

«واریز ۲ و۵۰۰ توهینه توهینه»

«گرانی تورم بلای جان مردم»

«زیربار تورم شکسته پشت مردم»

«تورم اسفبار حاکم شده توبازار»

«ظلم وستم کافیه سفره ما خالیه»

«وعده وعید چه خوب بود ولی همش دروغ بود»

«تامین غارت کردند مارو بیچاره کردند»

«ننگ ما ننگ ما صدا وسیمای ما»

«نوبت ما که میشه خزانه خالی میشه»

*ادامه اعتراضات پرستاران کشورنسبت به سطح نازل حقوق ،عدم پرداخت بموقع مطالبات،کمبود نیرو و شرایط سخت کاری با برپایی تجمع در بیمارستان رجایی شیراز

روز چهارشنبه ۹ اسفند، اعتراضات دامنه دارشان پرستاران کشور نسبت به سطح نازل حقوق ،عدم پرداخت بموقع مطالبات،کمبود نیرو و شرایط سخت کاری با تجمع در بیمارستان رجایی شیرازادامه پیداکرد.

*ازسرگیری اعتصاب کارگران سایت ۵ مارون رامشیردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه و وعده های توخالی

براساس تصاویر وگزارش منتشره درشبکه های اجتماعی،روزچهارشنبه ۹ اسفند کارگران سایت ۵ مارون رامشیر اعتصابشان را دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه و وعده های توخالی ازسرگرفتند.

یادآوری:

/ادامه اعتصاب کارگران سایت ۵ مارون رامشیردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه

آخرین خبرهای منتشره در شبکه های اجتماعی بتاریخ یکم اسفند حاکی از ادامه اعتصاب کارگران سایت ۵ مارون رامشیردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه می باشد.

/اعتصاب کارگران سایت ۵ مارون رامشیردراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه دوهفته را پشت سرگذاشت

براساس خبرهای منتشره درشبکه های اجتماعی روزپنج شنبه ۲۶ بهمن، اعتصاب کارگران سایت ۵ مارون رامشیر(شرکت پیمانکاری دانش بنیان پترو نیرو صبا) دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق و حق بیمه دوهفته را پشت سرگذاشت.

*دومین روز اعتصاب کارگران کارخانه ماشین سازی تبریز در اعتراض به عدم  اجرا سازی قانون طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی مدیران 

روزچهارشنبه ۹ اسفند برای دومین روز متوالی، کارگران کارخانه ماشین سازی تبریز برای اعتراض به عدم  اجرا سازی قانون طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی مدیران از رفتن برسرکار اجتناب کردند.

به گزارش یک منبع خبری محلی،مدیران شرکت از ترس درز اخبار اعتصاب به خارج در آستانه رای گیری انتخابات و عواقب بد آن این واحدتولیدی را تابرگزاری باصطلاح انتخابات تعطیل کردند.

*تجمع اعتراضی جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهرنسبت به گیر دادن  حراست به پوشش دانشجویان پسر، نبود امنیت آموزشی و وضعیت نامناسب غذا در ساختمان معاونت فرهنگی

روزچهارشنبه ۹ اسفند، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهربرای اعتراض به گیر دادن  حراست به پوشش دانشجویان پسر، نبود امنیت آموزشی و وضعیت نامناسب غذا در ساختمان معاونت فرهنگی این واحد آموزش عالی در استان سیستان وبلوچستان تجمع کردند.

به گزارش یک منبع خبری محلی،پس از مخالفت و اذیت و آزار دانشجویان پسر بخاطر نوع پوشش تیشرت‌های مختلف و  معمولی از سوی حراست دانشگاه در طی روز‌های اخیر صبح امروز تعداد زیادی از دانشجویان مقابل اتاق معاونت فرهنگی دانشگاه تجمع کرده و خواستار رسیدگی به این موضوع و نبود امنیت آموزشی و نبود کیفیت غذایی و سرویس دهی دانشگاه شدند.

*۱۲ نفر از فعالین حقوق زنان در رشت روز دهم اسفند در دادگاه انقلاب حاضر می‌شوند

صبح روز چهارشنبه ۲۵ مرداد، یکماه پیش از سالگرد قیام ژینا، وزارت اطلاعات استان گیلان اقدام به بازداشت ۱۲ نفر از فعالین حقوق زنان این استان در منازلشان نمود. طبق خبرهای ارسال شده این بازداشت‌ها در بعضی موارد با خشونت و ضرب و شتم همراه بود.

بعضی از افراد بازداشت شده سابقه مشخصی در حوزه زنان داشتند و  بعضی دیگر علاوه بر فعالیت در این حوزه، گرافیست، عکاس، ویراستار  بوده یا به فعالیت‌های مشابه مشغول بودند. 

این افراد در بازداشتگاه وزارت اطلاعات رشت و در سلولهای انفرادی نگه‌داری می‌شدند. حق تماس آنها محدود بود و یک نفر از آنها در ششمین روز بازداشت اجازه اولین تماس با خانواده را گرفت. 

بازجویی‌های شبانه، محرومیت از تماس تلفنی، سلول انفرادی و در بعضی موارد ضرب و شتم شدید هنگام بازجویی از موارد نقض حقوق این زنذانیان بود. 

سه نفر از بازداشتی‌ها روز هشتم و نهم به ترتیب آزاد شدند. عده‌ای به زندان لاکان رشت منتقل شدند و از محل نگه‌داری دو نفر دیگر روزها اطلاعی در دست نبود. بعد از مدتی خانواده اطلاع یافتند که این دو نفر کماکان در سلولهای انفرادی جحلس شده‌اند، که آن دو نیز روز بیستم به زندان مرکزی شهر منتقل شدند. 

بازجویی‌ها  اما ادامه داشت و متهمین برای بازجویی از زندان به اداره اطلاعات منتقل می گ‌شدند. 

حمایت‌های رسانه‌ای گسترده‌ای برای این فعالین صورت گرفت. بیانیه سیصد نفر از فعالین حقوق زنان، بیانیه شورای صنفی معلمان از جمله این حمایت‌ها بود. در سطح شهر نیز حمایت‌ها دلگرم کننده بود. حضور تعداد زیادی از مردم و فعالین حوزه‌های مختلف داخل استان جلوی درب دادسرا در پشتیبانی از خانواده متهمان چشمگیر بود. 

در نهایت روز ۲۶ شهریور یعنی یک روز پس از سالگرد قیام، شش نفر از متهمین و بقیه نیز به تدریج تا روز پنجاهم بازداشت، آزاد شدند. 

شهر رشت از ابتدای قیام ژینا حضور فعالی در خیابان و رسانه داشت. 

اولین تجمع این شهر روز ۲۸  شهریور پس از تجمعات کردستان صورت گرفت که ویدئوها نشان‌دهنده مردمی بود که خیابان‌ها را به تسخیر خود درآورده‌اند. مردم رشت پس از سرکوب حداکثری که حکومت در این شهر انجام داد همچنان اصرار به حفظ سنگر خیابان داشتند. روز ۱۶ اسفند در پاسخ به فراخوان شورای صنفی فرهنگیان در خصوص حمله شیمیایی به مدارس، تعداد زیادی از مردم جلوی اداره آموزش و پرورش جمع شدند و در کنار معلمان این شهر، یکی از چند تجمع مطرح فرهنگیان در این روز  را ساختند. 

در پاسخ به اعدام متهمین خانه اصفهان، باز هم مردم رشت به خیابان آمدند و حتی در سالگرد قیام ژینا نیز چندین تجمع در سطح شهر با وجود سرکوب و جو امنیتی شدید  برگزار شد. 

حکومت در مقابل دست به سرکوبی گسترده در این شهر همچون دیگر شهرها زده و به تداوم و گستردگی آن اصرار دارد. بازداشت فله‌ای فعالین زنان یا زنان مطرح شهر در چندین نوبت، حکم‌های حبس برای معلمان استان، اخراج و پرونده‌سازی‌های جدید برای آنها، صدور احکام حبس برای مردمی که در قیام ژینا فعال بودند از جمله سرکوب‌های نظام برای مرعوب ساختن این شهر است، تا حق ویژه خود را از زور عریان و خشونت سیستماتیک به تمام مردم ایران مخابره کند. 

به اعتبار تاریخ، مردم این دیار، پا به پای دیگر مردمان تحت‌ستم ایران، قدمت یک قرن مبارزه خونبار با استبداد، دیکتاتوری و انواع ستمگری‌های ظالمانه دارد، مبارزه در گیلان یک “عادت‌واره” تاریخ‌مند است که امروزه در مبارزه زنان باز تولید می‌شود.

 روز دهم اسفند ۱۴۰۲ در آستانه هشت مارس، روز جهانی زن، ۱۲ فعال حقوق زنان این شهر بخاطر فعالیت در جنبش زنان محاکمه می‌شوند. زنانی که خود بارها به جهت زندگی در جامعه‌ای نابرابر که نگاه و نگرش آن به زن، برخاسته از یک سنت و ایدئولوژی جنسیت‌زده، زن ستیز و دین سیاسی‌‌ای که زن را شهروند درجه دو می‌داند، و نیز حقی جز استثمار و برده شدن برای آنان قائل نیست؛ صدای رهایی از این همه ستم تاریخی سر داده و خواستار برچیده شدن همه ی سنن، قوانین و نظام حقوقی نابرابری که بر آنان با ابزار “زور” اعمال می‌شود، هستند. پاسخ حاکمیت جز این گفتمان که بدان خو کرده و با آن حکمرانی می‌کند نیست: بازداشت، محاکمات قرون وسطایی، شکنجه، زندان.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*تداوم بلاتکلیفی؛ با وجود گذشت سه ماه، شریفه محمدی همچنان در زندان به سر می‌برد

شریفه محمدی، فعال کارگری ساکن رشت، علیرغم گذشت بیش از سه ماه از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان لاکان این شهر بسر می‌برد.

شریفه محمدی، اخیرا از زندان سنندج به زندان لاکان رشت منتقل شده است. علیرغم گذشت ۹۵ روز از زمان دستگیری وی، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان بسر می‌برد و همچنان از تماس تلفنی و ملاقات با خانواده محروم است.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران

*جان باختن یک کارگردر تبریز زنده زنده زیر آوار ساختمان

روزسه شنبه ۸ اسفند،یک کارگر میانسال حین کار تخریب یک ساختمان در خیابان انقلاب تبریزبراثرریزش دیوارزیر تلی از آوارگرفتارشد وجان باخت.

akhbarkargari2468@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate