مافیای سپاه پاسداران و گسترش اعتیاد

مافیای سپاه پاسداران و گسترش اعتیاد

تهیه و جمع آوری آرش مولانائی

بخش دوم

معرفی شیشه

مصرف شیشه از هر مواد مخدر دیگری خطرناک تر است زیرا مصرف مواد مخدری مانند هروئین، کراک و تریاک ممکن است در چند نوبت، تاثیر چندانی روی مغز نداشته باشد.

شیشه یا مت آمفتامین جزو مواد محرک است و همانگونه که از اسم این مواد برمی آید، موجب تحریک و برانگیختگی بدن و روان می شود؛ منظور از برانگیختگی این است که بدن دچار کم خوابی ، بی خوابی ، کم اشتهایی و پرخاشگری می شود و فرد، احساس انرژی کاذب بیش از اندازه ای می کند و تا ساعت های طولانی می تواند کار کند بدون آنکه احساس خستگی چندانی داشته باشد.

این عوارض موجب می شوند تا بدن به شدت دچار فرسودگی شود و فرد مصرف کننده خیلی زود کارایی خود را از دست می دهد و راندمان کاری او به حدی افت می کند که قابل جبران نیست ؛ این فرد یا ممکن است دچار از کار افتادگی شود یا کار خود را از دست دهد.

وراجی و بدبینی از پیامدهای مصرف شیشه 

فرد مصرف کننده شیشه، وراج و بذله گو می شود و ساعت ها حرف می زند و در موارد مصرف بالا، دچار پرخاشگری نیز می شود.  وراج شدن و تمایل به برقراری هرچه بیشتر ارتباط با دیگران در مصرف کنندگان شیشه، نتایج خوشایندی در پی ندارد و مردم عادی متوجه حالات خاص و نابهنجاری فرد می شوند که ممکن است به روی او نیاورند. مصرف کنندگان شیشه حتی نسبت به افراد غریبه نیز دچار سوء ظن و بدبینی می شوند که تمام این آثار، تبعات اجتماعی و خانوادگی برای فرد مصرف کننده دارد.

مصرف شیشه به خاطر لاغری، مغز را تخریب می کند 

 بسیاری از جوانان و نیز زنان فکر می کنند که شیشه موجب لاغری می شود اما مصرف شیشه به هر شکل اعم از قرص یا استعمال پایپ و به هر اسمی اعم از مت آمفتامین، قرص لاغری یا اکستسی موجب تخریب غیرقابل جبران بخش هایی از مغز می شود.

 حتی اگر فردی هرگز سیگار نکشیده باشد و در سلامت روانی کامل باشد و سابقه بستری در بیمارستان نیز نداشته باشد؛ به رغم همه این سوابق خوب پزشکی با یک بار مصرف، دچار چنان صدمات مغزی خواهد شد که دیگر برای او کاری نمی توان کرد.

شیشه زمینه ساز بروز جنایت 

 فرد مصرف کننده شیشه به شدت دچار بهم خوردگی تعادل روانی و بدبینی می شود و گاهی حتی دست به جنایت نیز می زند.  مصرف شیشه زمینه بروز ابتلای فرد به بیماری های مغزی دیگر را فراهم می آورد؛ ضمن اینکه عوارض شیشه مادام العمر خواهد بود.

تکیده شدن چهره با مصرف شیشه 

 مصرف شیشه موجب ایجاد حالت فرسودگی در چهره و استخوان های چهره، برجسته تر می شود، پوست آب می رود و قوام خود را از دست می دهد.  تکیده شدن اندام و چهره گاهی موجب ایجاد ظاهر زشت در مصرف کنندگان می شود به گونه ای که مردم عادی از آنان دوری می کنند.

مصرف کننده شیشه دست به رفتارهای انتحاری می زند 

مصرف شیشه در بسیاری از مواقع موجب بروز رفتارهای انتحاری از جانب مصرف کننده مانند قطع رگ دست یا پرت کردن خود از ارتفاع می شود.

مصرف شیشه، کنترل از روی مغز را از بین می برد به گونه ای که مثلا فرد مصرف کننده، کنترل جنسی خود را از دست می دهد که این مساله وی را در معرض ابتلا به ایدز و هپاتیت قرار میدهد. در زمان حاضر یک میلیون و ۳۲۵ هزار مصرف کننده مواد مخدر در کشور بسر می برند که ۲۶ درصد آنان مواد مخدر صنعتی و روانگردان شامل شیشه را مصرف می کنند. البته این آمار نمیتواند دقیق باشد. بعلت ثبت نشدن وشناسایی معتادین کارتن خواب.

به امید روزی که دنیایی عاری از اعتیاد داشته باشیم.

در بخش سوم و آخر به نقش سپاه و قاچاق مواد مخدر در جهان اشاره خواهد شد.

ایسکرا  ۱۰۷۷

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate