خود کشی راه چاره نیست!

در دو ماه گذشته دست‌کم ۱۴ کودک در ایران خودکشی کردند
تا کنون تعداد بی شماری از کودکان و نوجوانان متأسفانه برای خلاصی از وضعیت فلاکت باری که رژیم فاشیست اسلامی به آنها تحمیل کرده و به دلیل فشارهای اجتماعی دست به خود کشی زده اند. تا کنون ما شاهد تراژادی های انسانی زیادی در حیات سیاه و ننگین رژیم جنایتکار اسلامی بوده‌ایم که بانی و مسبب اصلی آنها رژیم کثیف و ضد کودک اسلامی می باشد. این بی حقوقیها و سرکوبگریهای رژیم اسلامی عین کاری است که این دژخیمان و قاتلان به ما محرومین جامعه تحمیل میکنند. این یعنی آینده را ندیدن و تسلیم شدن واقعیات اما چیز دیگری است. باید چیز دیگری باشد. این نه ما ، که کل این رژیم وحشت است که باید برود
بجای خودکشی و خودسوزی باید دست در دست جوانان دیگر گذاشت و یکبار برای همیشه کار این رژیم را تمام کرد. مخاطب هر جوان و هر انسان آزادیخواه برای احقاق حقوق خود، در درجه اول باید رفقا ، دوستان و همراهانش باشند. مبارزه متحد تنها راه نجات تک تک کسانی است که خود را در مقابل این رژیم وحشت و ترور تنها احساس میکنند. باید دست در دست یکدیگر گذاشت. از این عزیزان نوجوان و جوان میخواهم که این راه را بجای خودسوزی و خودکشی انتخاب کنند.جوانان بسیاری بویژه دانشجویان در ایران مشکلات کودکان و نوجوانان را مشکل خود میدانند و برای مبارزه‌ای متحد و دستیابی به خواسته‌ها و آمال و آرزوهای انسانی مبارزه میکنند.
تاریخچه برخی خودکشی ها ، طبق منابع رسمی
در مهرماه، محمد موسوی‌ زاده یک دانش‌آموز ۱۱ ساله دیری با حلق آویز کردن خود به زندگی پایان داد. علت خودکشی این دانش‌آموز، نداشتن موبایل مناسبت برای شرکت در کلاس‌های آنلاین اعلام شد.یک هفته بعد، یک نوجوان ۱۶ ساله لرستانی ساکن در کنگان خودکشی کرد.خانواده نوجوان دیگر نیز به دلیل حبس پدر با محکومیت قتل عمد، از فقر اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی رنج می‌بردند. این نوجوانان در یک کارگاه سنگ‌ فروشی اشتغال داشت و از دو سال پیش ترک تحصیل کرده بود.
روز ۳۰ مهر، یک دانش‌آموز ۱۱ ساله در همدان با خودکشی به زندگی خود پایان داد.
همزمان خبر خودکشی یک دانش‌آموز ۱۱ ساله دیگر خوزستانی تحت تاثیر چالش مومو در واتساپ منتشر شد. در واکنش به جان‌ باختن این کودک اهوازی، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: «محدودیت‌های دوران کرونا کودکان را در معرض افسردگی قرار می‌دهد. بنابراین والدین باید از کودکان در برابر اطلاعات بیش از حد منفی فضای مجازی محافظت کنند.»
روز اول آبان، فرماندار شهرستان نیشابور از خودکشی دو نوجوان ۱۵ و ۱۶ ساله خبر داد. علت خودکشی این نوجوانان مشخص نبود، اما به گفته فرماندار، این خودکشی‌ها به دلیل «اختلافات خانوادگی» رخ دادند.
همچنین اوایل آبان، پرستو جلیلی آذر، یک دانش‌آموز ۱۳ ساله، در دهستان طلاتپه ارومیه به دلیل فقر و نداشتن گوشی و محرومیت از حضور در کلاس‌های آنلاین خودکشی کرد.در ۲۲ آبان، پایگاه خبری «عصر جنوب» از خودکشی یک دختر ۱۵ ساله با طناب دار در شهر رامهرمز خبر داد.
روز ۸ آذر، حمیدرضا پوریوسف، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی، از خودکشی یک دختر ۱۵ ساله در مرکز نگهداری از دختران در معرض آسیب بهزیستی مشهد خبر داد. او به ایسنا گفت این دختر که «ساجده» نام داشت، از حدود شش ماه پیش در این مرکز نگهداری می‌شد و به «افسردگی» مبتلا بود.
روز ۱۰ آذر، پلیس هرمزگان اعلام کرد دو دختر ۸ و ۱۲ ساله در بندرعباس به دلیل «مشکلات خانوادگی» دست به خودکشی زدند و‌ یکی از آن‌ها جانش را از دست داد. غلامرضا جعفری،‌ فرمانده انتظامی هرمزگان،‌ گفت این دو دختر با توجه «اختلافات شدید خانوادگی» و تحت تاثیر «خودکشی یکی از دوستان» دست به خودکشی زدند.روز شنبه ۲۲ آذر، پسری ۱۲ ساله در منطقه سعادت‌آباد تهران با شلیک گلوله از کلت کمری به زندگی خود پایان داد.
به گزارش روزنامه ایران، این دانش‌آموز قبل از خودکشی اقدام به بیان انگیزه‌اش در مقابل دوربین کرده و ۱۲ دقیقه فیلم از خود به جا گذاشته است. او در این فیلم گفته بود از زندگی «خسته» شده و قادر به ادامه آن نیست. همچنین بر اساس تحقیقات جنایی پلیس، پدر و مادر این پسر ۱۲ ساله مدتی قبل از هم جدا شده بودند و او به همراه پدرش که پزشک بود زندگی می‌کرده است.
همزمان، روز شنبه ۲۲ آذر، پلیس آبادان از خودکشی و مرگ یک پسر نوجوان هفده ساله در روستای ابوشانک خبر داد. بر اساس گزارش پلیس، این نوجوان با حلق آویز کردن خودش دست به خودکشی زد.
باز هم در روز شنبه ۲۲ آذر، ماموران پلیس تهران در غرب پایتخت از خودکشی یک پسر شانزده ساله خبر دادند. او خود را از طبقه پنجم ساختمانی پرتاب کرده بود. سایت رکنا نوشت: «کارآگاهان در تحقیقات میدانی پی بردند که این پسر نوجوان هیچ اختلافی با خانواده‌اش نداشته و تنها سناریویی که در تجسس‌ها به دست آمد فرضیه خودکشی تحت تاثیر بازی مومو است.»شامگاه یکشنبه ۲۳ آذر، آریان.ح، یک پسر ۱۳ ساله در شهرستان مهاباد، با حلق آویز کردن خود، جان باخت. انگیزه این خودکشی اعلام نشد، اما به گزارش سایت خبری کردپا، این کودک ساکن منطقه پشت‌تپ در جنوب شهر مهاباد بود که منطقه‌ای با وضعیت نامناسب اقتصادی است.
توفیق محمدی
فوریه ۲۰۲۱

Print Friendly, PDF & Email

Google Translate