اخبار وگزارشات کارگری ٢٦ تیر ماه ١٣٩٨

اخبار کارگرى
July 18, 2019

اخبار وگزارشات کارگری ٢٦ تیر ماه ١٣٩٨

«با اتحاد پیروز میشویم، با افتراق شکست میخوریم»

بازداشتی های مراسم روز جهانی کارگر آزاد باید گردند

- ادامه اعتراضات کارگران کارخانه گونی بافی و بسته بندی آذر فدک شبسترنسبت به بلاتکلیفی شغلی با تجمع مقابل استانداری آذربایجان شرقی

- تجمع اعتراضی کارگران شهرداری لوشان نسبت به عدم پرداخت 7ماه حقوق مقابل دادگستری رودبار

- بلند شدن صدای اعتراض کارگران شهرداری منجیل نسبت به وعده توخالی فرمانداری رودبار

- تجمع رانندگان اخراجی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه مقابل وزارت کار برای بازگشت بکار ادامه دارد

- ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی کارکنان بیمارستان خمینی کرج

- تجمع خانواده و دوستان زندانیان  مجتمع نیشکرهفت تپه برای آزادیشان

- ادامه بی خبری ازندا ناجی پس از 78روز بازداشت درمراسم اول ماه مه مقابل مجلس

- جعفر ابراهیمی:جاده صافکن های سرکوب

- تجمع اعتراضی معلولان نسبت به پوشش ناکافی بیمه سلامت مقابل وزارت بهداشت

- تجمع  اعتراضی قصابان گچساران نسبت به سرگردانی شغلی در پی عمل نکردن شهردار دوگبندان به وعده هایش مقابل فرمانداری گچساران

- مرگ آتش نشان میدان نفتی رگ سفید در حین ماموریت براثرحمله قلبی

- کشته و مصدوم شدن 4کارگر کارخانه تزریق پلاستیک درحادثه آتش سوزی

- جان باختن یک کارگر جوان در زنجان براثر سقوط آسانسور

- مرگ یک کارگر ساختمانی دراردبیل براثر سقوط در چاهک آسانسور

- زخمی شدن 20 کارگردراستان خراسان جنوبی  بر اثرتصادف دو خودروی حاملشان

*ادامه اعتراضات کارگران کارخانه گونی بافی و بسته بندی آذر فدک شبسترنسبت به بلاتکلیفی شغلی با تجمع مقابل استانداری آذربایجان شرقی

روز چهارشنبه 26تیرماه، کارگران کارخانه گونی بافی و بسته بندی آذر فدک شبستردرادامه اعتراضاتشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی دست به تجمع مقابل استانداری آذربایجان شرقی زدند.

به گزارش یک منبع خبری محلی،کارگران کارخانه گونی بافی آذرفدک شبستر در اعتراض به تعدیل 350 نفر مقابل استانداری آذربایجان‌شرقی تجمع کردند.

نماینده کارگران معترض،علت این تعدیل را عدم تامین کامل سهمیه مواد اولیه عنوان کرد.

در پی تجمع اعتراضی کارگران این شرکت تولیدی، محمدزاده مدیرکل سیاسی استانداری وفرماندار شبستر با حضور در جمع کارگران معترض وعده پیگیری دادند.

قابل یادآوری است که، روز دوشنبه 24تیرماه، کارگران کارخانه گونی بافی و بسته بندی آذر فدک شبستردراعتراض به بلاتکلیفی شغلی مقابل این واحد تولیدی واقع در شهرک سرمایه گذاری خارجی، کیلومتر 20 جاده تبریز- صوفیان،زده بودند.

درهمان تاریخ یکی از کارگران حاضر درتجمع به خبرنگاریک رسانه محلی گفت:این تجمع دراعتراض به ایجاد مشکل درتولید بدلیل عدم تامین مواداولیه ودر معرض اخراج قرار گرفتن 350کارگر برپاشده است.

مدیرکل سیاسی استانداری آذربایجان شرقی در همین رابطه گفت:در این واحد مسائل فنی در خصوص تامین مواد اولیه وجود دارد و کارگران مشکلی بابت معوقات حقوق ندارند بلکه نگرانی شان بابت تعدیل بخاطر فعالیت واحد است.

وی افزود: چون بخشی از مواد اولیه از طریق بورس باید تامین شود و برخی موانع و مشکلاتی اعم از ایجاد وقفه در تامین مواد اولیه وجود دارد و حتی زمانی که این مواد از بیرون تامین می شود نیز بازهم مشکلاتی وجود دارد، لذا کارگران نگران تعدیل بخاطر فعالیت هستند.

*تجمع اعتراضی کارگران شهرداری لوشان نسبت به عدم پرداخت 7ماه حقوق مقابل دادگستری رودبار

روز چهارشنبه 26تیر، کارگران شهرداری لوشان  برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به عدم پرداخت 7ماه حقوق دست به تجمع مقابل دادگستری رودبارزدند.

براساس گزارش رسانه ای شده، تعدادی از کارگران شهرداری لوشان که ۷ ماه معوقات مزدی (سه ماهه پایانی سال گذشته وچهار ماه سال جاری) طلبکارند درخواست تسریع در تعیین مطالبات از مبلغ حاصل از فروش کارخانه آسفالت و شن و ماسه شهرداری را دارند.

به گفته کارگران، شهرداری لوشان حدود یک ماه پیش در مزایده‌ای کارخانه آسفالت و شن و ماسه خود را بابت پرداخت طلب ۳۰۰ میلیونی یکی از طلبکاران به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته است و مابقی مبلغ آن در حساب سپرده دادگستری است اما به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری لوشان، کارگران تاکنون موفق به وصول مطالبات ۷ ماهه خود نشده‌اند.

کارگران تصریح کردند: شهرداری لوشان بدهی‌های مالی دیگری به سایر نهادهای دولتی و خصوصی ازجمله تامین اجتماعی دارد. در این بین تامین اجتماعی قصد دارد برای وصول طلب مالی خود از شهرداری مانده مبلغ فروش کارخانه آسفالت را دریافت کند.

طی سه سال گذشته کارگران شهرداری لوشان به دلیل انباشت معوقات مزدی‌شان با مشکل مواجه بوده‌اند.

بنابه همین گزارش،پیش از این نیز در تاریخ (۸ خرداد ماه) ابوذر غیاثوند (رئیس شورای شهر لوشان) گفته بود که مخالف فروش دو کارخانه شن و ماسه و آسفالت است چراکه حدود ۷۰ کارگر مجموعه شهرداری که حدودا ۸ ماه معوقات مزدی طلبکارند هیچ پولی از فروش کارخانه‌ها نصیب آنها نخواهد شد.

به گفته وی، حساب بانکی شهرداری لوشان بابت شکایت تعدادی از طلبکاران مالی با حکم قضایی مسدود شده است، و بزرگترین طلبکار شهرداری سازمان تامین اجتماعی با حدود ۲ میلیارد تومان طلب است که اگر پولی از بابت فروش این دو کارخانه به حساب شهرداری واریز شود سریعا از جانب تامین اجتماعی وصول می‌شود.

*بلند شدن صدای اعتراض کارگران شهرداری منجیل نسبت به وعده توخالی فرمانداری رودبار

با توخالی در آمدن وعده  22تیرماه فرمانداری رودبار مبنی برپرداخت مطالبات،بازهم  صدای اعتراض کارگران شهرداری منجیل بلند شد.

برپایه گزارش رسانه ای شده،این کارگران که تعداد آنها ۴۰ نفر است، می‌گویند: روز شنبه هفته جاری (۲۲ تیر ماه) برای معوقات مزدی و مشخص نبودن وضعیت پرداخت دستمزدمان در مقابل ساختمان اداره کار شهرستان رودبار دست به تجمع  اعتراضی زدیم. سرپرست اداره کار شهرستان رودبار با حضور در جمع متعرضان و در تماس تلفنی با معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری رودبار به کارگران وعده پرداخت معوقات مزدی کارگران  در ۴۸ ساعت آینده را داد و در نتیجه با اعتماد به این وعده‌ها به اعتراض یک روزه خود خاتمه دادیم.

بنابه گفته کارگران، شهرداری منجیل هنوز (تا لحظه ارسال خبر) معوقات مزدی آنها را نپرداخته‌ است.

خاطر نشان می شد که روز شنبه 22تیر، کارگران شهرداری منجیل دراعتراض به عدم پرداخت کامل حقوق ماه های فروردین،اردیبهشت وخرداد،یکسال سنوات وعیدی و وعده های توخالی مسئولان دست به تجمع  مقابل ساختمان اداره کار رودبار واقع در میدان تکاوران شهر منجیل زده بودند.

درهمان تاریخ،کارگران تجمع کننده به خبرنگار رسانه ای  گفتند : در سال جاری چندین بار پیگیر مطالباتمان شده‌ایم. هر بار مسئولان شهری وعده پیگیری پرداخت مطالبات معوقه ما را می‌دهند اما در عمل هیچ اتفاقی نمی‌افتد و کارگران همچنان با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.

این کارگران خدماتی و فضای سبز شهرداری منجیل  که تحت مسئولیت یک شرکت پیمانکاری در سطح شهر مشغول کارند،افزودند: پیمانکار علارغم اینکه یک سال سنوات و عیدی سال 97 کارگران را پرداخت نکرده، دستمزد ماه‌های فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری را به صورت علی‌الحساب ماهیانه 700هزار تا یک میلیون تومان پرداخت کرده است.

آنها گفتند: ما هنوز حقوق خرداد ماه خود را به صورت کامل دریافت نکرده‌ایم.

بدنبال تجمع کارگران معاون سیاسی فرماندار رودبار در تماس تلفنی با محمدحیدری (سرپرست اداره کار) اعلام کرد معوقات کارگران معترض طی 48 ساعت آینده پرداخت خواهد شد.

*تجمع رانندگان اخراجی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه مقابل وزارت کار برای بازگشت بکار ادامه دارد

روز چهارشنبه 26تیر، رانندگان اخراجی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه  به تجمعشان مقابل وزارت کار برای بازگشت بکار ادامه دارد

به گزارش26تیرکانال تلگرام سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران وحومه،امروز چهارشنبه بیست و ششم تیر ماه برای هفتمین روز رانندگان اخراجی شرکت واحد با در دست داشتن نوشته ای در مقابل وزارت کار خواهان بازگشت بکار شدند.

امروز رانندگان اخراجی برای هفتمین روز جهت پیگیری بازگشت بکار در مقابل در ورودی وزارت کار حضور اعتراضی داشتند که با هماهنگی نیروی انتظامی مستقر در وزارت کار واحدهایی از گشت کلانتری ۱۰۸ نواب در محل حاضر شدند‌ رانندگان اخراجی که سالها بدون هیچ گونه درآمدی بر آنها ستم شده است و از حقوق اجتماعی و شهروندی محروم شده اند و در زیر بار گرانی، اجازه خانه، درمان، معیشت، هزینه تحصیل فرزندان کمرشان خم شده است امروز همچنان با اراده قوی ایستادند و خواهان بازگشت بکار خود شدند.

روز (25تیر) نیروهای لباس شخصی پلیس امنیت به محض اینکه فرحناز شیری و حسین کریمی سبزوار دو تن از رانندگان اخراجی شرکت واحد در مقابل وزارت کار بنر در دست گرفتند با خشونت فروان بنر را از دست شان گرفتند و حضور سنگین نیروی های پلیس مانع از ادامه اعتراض رانندگان اخراجی شد.

روز گذشته بازنشستگان در مقابل وزارت کار تجمع داشتند و به همین دلیل پلیس حساسیت زیادی برای حضور اعتراضی رانندگان اخراجی شرکت واحد داشت.

 در چند روز گذشته که این رانندگان اخراجی در مقابل وزارت کار حضور داشتند، مذاکراتی  راجع به پرونده خانم فرحناز شیری و سایر رانندگان اخراجی صورت گرفت ولی با بی نتیجه ماندن مذاکرات امروز مجددا به اعتراض خود ادامه دادند.

نامه نگاری و دخالت نهادهای امنیتی در رسیدگی به پرونده های آنان، سوء استفاده مدیریت شرکت واحد از فساد اداری موجود در مراجع رسیدگی همچنین همراهی وزارت کار با اعمال فشار صورت گرفته از جانب نهادهای امنیتی برای ادامه اخراج این رانندگان، مانع از بازگشت بکار خانم فرحناز شیری و آقایان رضا شهابی، حسن سعیدی، ناصر محرم زاده و حسین کریمی سبزوار بوده است.

*ادامه بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی کارکنان بیمارستان خمینی کرج

باعدم نتیجه گیری هفتمین مزایده بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی کرج در روز دوشنبه 24تیرماه  بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی کارکنان بیمارستان خمینی کرج کماکان ادامه دارد.

بنابه گزارش رسانه ای شده بتاریخ26تیر، کارکنان این بیمارستان خواستار ورود استاندار به موضوع احیای بیمارستان خمینی کرج و واگذاری آن هستند.

آنها می‌گویند: اسفند سال گذشته حدود 50نفر از کارکنان بیمارستان که دستِ‌کم 35 نفرشان رسمی بودند، به دلیل مشکلات معیشتی شغل خود را رها کردند و این جریان ادامه دارد.

 اما خیلی از ما امکان یافتن شغل در جای دیگر را نداریم. تعلل استانداری و شهرداری در حل مشکلات بیمارستان آنهم وقتی سرانه درمان استان البرز پایین است، هیچ توجیهی ندارد.

*تجمع خانواده و دوستان زندانیان  مجتمع نیشکرهفت تپه برای آزادیشان

امروز تعدادی از اعضای خانواده و دوستان زندانیان  مجتمع نیشکرهفت تپه برای پیگیری وضعیت آنان و به منظور حمایت از آنها، مقابل زندان اوین حضور یافتند.

*ادامه بی خبری ازندا ناجی پس از 78روز بازداشت درمراسم اول ماه مه مقابل مجلس

مادر ندا ناجی:هفتاد و هشت روز از بازداشت دخترم ندا می گذرد و من مادر همچنان در راهروهای اوین و دادگاه انقلاب سرگردانم بلکه جوابی از قضات و بازپرس های پرونده دریافت کنم . همچنان به قول خودشان پرونده در حال بررسی میباشد ! و ما همچنان بخاطر یک سری اتهامات واهی و بی اساس سرگردانیم . سه شنبه بیست و پنج تیر در ملاقات با ندا شکایت از وضعیت زندان و تهیه مواد غذایی بی کیفیت و کمبود امکانات اولیه می کرد . مواد غذایی و لباسهای بی کیفیتی که مجبورند با هزینه های چند برابر از فروشگاههای زندان که همگی به شکل خصوصی اداره میشوند تهیه کنند! همچنین از وضعیت سلامت و امنیت او نگرانم چرا که تا زمانیکه در زندان قرچک و با زندانیان دیگر جرائم هم بند است جان و امنیت و آسایش او و بقیه بچه ها در خطر خواهد بود .ما هر لحظه نگرانیم . قطعا جای دختر من در زندان نیست.

برگرفته ازکانال تلگرام اتحادیه آزاد کارگران ایران

*جعفر ابراهیمی:جاده صافکن های سرکوب

یکی از شیوه های سرکوب فعالان صنفی نسبت دادن اتهام امنیتی به آنهاست تا کار صنفی امنیتی جلوه داده شود و سرکوبگران خود را از پاسخگویی خلاص کنند.

یکی از علل طرح اتهام امنیتی آن است که نهادهای امنیتی قضایی نمی خواهند قبول کنند که فعالیت صنفی و مدنی حق بدیهی و قانونی معلمان است و با توجه به بی معنا بودن اتهام صنفی با طرح اتهام امنیتی می کوشند به بقیه القا نمایند فعالان صنفی اگر اعتراض نمایند در ردیف متهمان امنیتی قرار می گیرند و متهم سیاسی نیستند چرا که اگر بپذیرند معلمان معترض متهمان امنیتی نیستند آن موقع باید معلمان زندانی را به عنوان زندانی سیاسی به رسمیت بشناسند و ناچارند به حقوق متهمان سیاسی تن دهند یعنی دادگاه علنی باشد و … که در آن موقع همه در می یابند که چه ظلم آشکاری به معلمان زندانی شده است و …

پس چون نمی خواهند فعالیت صنفی را به رسمیت بشناسند دستگیر می کنند و چون نمی خواهند حقوق زندانی سیاسی را به رسمیت بشناسند اتهام امنیتی می زنند.

اما چه کسی این اتهام زنی ها را باور می کند؟

در جایی که اعتماد عمومی به نهادهای حاکمیتی هر روز بیش از پیش کاهش می یابد آیا مردم و معلمان اتهامات انتسابی امنیتی را باور می کنند؟

در پاسخ باید گفت هنوز افرادی هستند که علی رغم گسترش شبکه های اجتماعی مقهور رسانه های بولتن ساز هستند  رسانه هایی که به طریق مختلف، بسیاری از اتهامات را کانالیزه می کنند_  اما واقعیت این است که این روش ها دیگر اثرگذاری گذشته را ندارد و می توان گفت این شیوه نخ نما شده است.

به همین دلیل، بخشی از این اتهامات از طریق دیگر و از زبان افراد و نهادهای غیرامنیتی انتشار می یابد.

به عنوان نمونه “حاجی”  (وزیر آ.پ در دولت خاتمی) اتهامات منتسب به محمود بهشتی لنگرودی را امنیتی و مصداق آن را فعالیت غیرصنفی اعلام نمود. همین کار را “حاجی بابایی” (وزیر آ.پ در دولت احمدی نژاد) در مورد معلمان زندانی انجام داد. “دانش آشتیانی” (وزیر آ.پ در دولت روحانی) فعالیت های اسماعیل عبدی را غیرصنفی و مصداق اتهام وی را امنیتی عنوان نمود و “بطحایی” (سومین وزیر آ.پ در دولت روحانی) با بیشرمی تمام علت دستگیری محمد حبیبی را فعالیت غیرصنفی اعلام کرد. به این لیست می توان ادعاهای معاونان و مدیران کل وزارتخانه را نیز افزود‌.

موضع گیری های وزرای نام برده و زیر مجموعه ی آنها تماماً برای ایجاد رعب بوده و بدون شک در راستای توجیهِ سرکوب معلمان، ابراز شده اند. به این موارد باید اقدامات ضد معلمی حراست ها و هیات های رسیدگی به تخلفات اداری در آ.پ را افزود که به طور پیوسته و در تمام سطوح در حال پرونده سازی برای فعالان صنفی هستند.

نکته ی در خور توجه آن است که حبیبی یک بار از مقابل مدرسه و بار دیگر در حاشیه تجمع صنفی و قانونی بازداشت شده است و بهشتی و عبدی و سایر معلمان صنفی بخاطر فعالیت صنفی دستگیر شده اند. این بولتن سازی ها، پرونده سازی ها و… چیزی از این واقعیت کم نمیکند که فعالیت معلمان صرفاً صنفی است و آنها به خاطر پیگیری حقوق صنفی خود و همکارانشان، بازداشت و زندانی شده اند.

سرکوبگران تصور می کند اگر مردم و معلمان از زبان وزیر و یک فرد مثلاً غیرامنیتی بشنوند که مصداق اتهام معلمان زندانی فعالیت های صنفی نیست و معلمان دچار جرم امنیتی شده اند، باور پذیرتر است. اما سخت اشتباه می کنند چون اگر خود وزیر امنیتی نباشد _که وزرا هستند_ هیچ کس به اندازه وزرا دروغگو و فریبکار نیست، می گویید خوش انصافی نیست؟! لطفا لیست وعده های آخرین وزیر یعنی بطحایی را چک کنید.

اما سرکوب نیازمند زمینه چینی است. آنها معتقدند که افکار عمومی باید بپذیرند که معلمان زندانی متهم امنیتی هستند. در همین راستا برخی از افراد، نقش جاده صافکن سرکوب را بازی می کنند و حتی پیش از دستگیری یک فعال صنفی، مسیر سرکوب را ریل گذاری می کنند تا سرکوب معلمان عادی و طبیعی جلوه گر شود.

متاسفانه این شیوه(زمینه سازیِ بازداشت ها)، در بین فعالان منتسب به معلمان نیز رواج پیدا کرده است. یعنی اینبار نقش زمینه ساز و مکمل سرکوب را تشکلهای موهوم و باندی، بازی می کنند. تا هم با ارباب بیعت مجدد کرده باشند و هم مرزبندی شان با معلمان معترض را نشان دهند.

البته در کنار این جماعت معدود افراد مزدوری هستند که لباس فعال رسانه ای و صنفی بر تن کرده و تیغ سرکوب را تیز می کنند.

ما بارها شاهد بوده ایم در بزنگاه اعتراضات معلمان، دبیرکل فلان سازمان یا مجمعِ منتسب به معلمان بیانیه داده یا مصاحبه کرده و حرکت معلمان را اردوکشی خیابانی نامیده یا خطر سواستفاده دشمن را گوشزد کرده و اتهامات موهومی مانند؛ خط گرفتن از بیگانگان و اپوزیسیون را به معلمان و فعالان صنفی نسبت داده و تحت عنوان آسیب شناسی و به اصطلاح نقد خط نهادهای سرکوبگر را تبلیغ نموده اند و چون عاری از وجدان و شرف هستند کار خود را نصیحت و هشدار و … تلقی نموده و می کوشند با روضه خوانی در مورد وضعیت یک معلم زندانی بقیه فعالان را دچار تشکیک تردید و یاس نمایند.

این جماعت که همیشه منافع خود را بر منافع معلمان ترجیح می دهند، دیگر حنایشان برای معلمان رنگ ندارد و بیشتر زبونی و پستی خود را به اثبات می رسانند.

آن معدود مزدوران هم که لباس فعال رسانه ای و صنفی بر تن کرده خود را صاحب اندیشه و صدای معلمان ایران می دانند و همواره مترصد هستند تا با اشاره نهاد مربوط سمپاشی و لجن پراکنی علیه فعالان صنفی را شروع کنند. این جماعت هم آنقدر سفارش نویسی کرده اند که دستشان برای همه رو شده است و کار مزدوری خود را با رنگ و لعاب روتوش می کنند.

اما یکی از شیوه های پیچیده سرکوب و انتساب اتهام امنیتی به فعالان صنفی انتشار اتهامات موهوم از طریق برخی فعالان صنفی است در این شیوه یک فعال به اصطلاح صنفی از روی ناآگاهی یا ترس یا بخاطر تطمیع شدن، اتهامات انتسابی واهی را در بین معلمان منتشر می کند.

در طول سالها فعالیت صنفی بارها دیده ام که برخی معلمان وقتی به نهادهای حراستی و امنیتی خوانده می شوند یا برای پیگیری وضعیت معلمان زندانی به یک نهادی مراجعه می کنند. همان اتهامات واهی علیه معلمان زندانی را بدون تحلیل و اندکی فکر به بدنه معلمان تزریق می کنند. به عنوان نمونه وقتی چندی پیش یک سری از فعالان مسول پیگیری معلمان بازداشتی در مهرماه 97 بودند متاسفانه در مسیر بازجو عمل نموده و اطلاعات غلط به معلمان می دادند که علت دستگیری آقای … فعالیت صنفی نیست و وقتی از آنان می پرسیدی اگر همکار ما را بخاطر اعتیاد دستگیر نموده اند چرا کانال تلگرامی و گروه صنفی وی را از دسترس خارج کرده اند جوابی نداشتند.

در نمونه دیگر دوستانی که می کوشیدند از طریق وزارتخانه وضعیت معلمان زندانی پاییز 97 را دنبال نمایند در گزارش های خود نام یکی از معلمان را حذف کرده بودند وقتی علت را جویا شدیم پاسخ آنها همان پاسخ بازجو بود اتهامش امنیتی است پیگیری ننمایید.

در نمونه ای دیگر برخی فعالان مرتبط با نهادهای امنیتی پا را فراتر گذاشته در قالب نصیحت و توصیه به خانواده معلمان زندانی یا فعالان صنفی فشار آورده و خواسته نهاد امنیتی را پیش می برند به برخی خانواده ها توصیه می کردند که زندانی را واردار نمایند از مقاومت دست بردارد یا با تشکل صنفی یا فعالان قطع رابطه کند و در مورد زندانی خود اطلاع رسانی ننماید.

این مثال ها زده شد تا روشن گردد فعالیت صنفی بدون شناخت و تحلیل چقدر می تواند منجر به فاجعه گردد. هر فعال صنفی ممکن است مرتکب این اشتباه گردد و به ناخواسته علیه یک معلم اقامه دعوی کند و اگر این اشتباه از جانب یک معلم مدعی و پیشکسوت باشد باید به صداقتش شک نمود.

اما در مقابل اندک افرادی که مسیر سرکوب را هموار یا سرکوب را توجیه می کنند باید تاکید نمود که اکثریت فعالان صنفی جانانه از معلمان زندانی حمایت می کنند به خصوص در سال های اخیر معلمان و کنشگران نه تنها مقهور فضاسازی و اتهام زنی نشده و آن را ترویج نکردند بلکه از معلمان زندانی نه به عنوان فرد، بلکه به عنوان نماد مطالبه گری صنفی و آموزشی، دفاع نموده  و بر آزادی بدون قید و شرط معلمان دربند تاکید نموده اند.

افرادی که تیغ سرکوب را تیز می کنند فقط در صفوف معلمان نفوذ نکرده اند، بررسی تجربه جنبش کارگری و دانشجویی و زنان نشان می دهد همواره افرادی در صفوف جنبش هستند تا جنبش را به حاشیه ببرند و انفعال و وادادگی را با تزریق یاس و ناامیدی تئوریزه نمایند اما این جماعت حکایتشان داستان کف روی آب است.

۲۴ تیرماه ۱۳۹۸

*تجمع اعتراضی معلولان نسبت به پوشش ناکافی بیمه سلامت مقابل وزارت بهداشت

 روز چهارشنبه 26تیر،جمعی از معلولان در اعتراض به پوشش ناکافی بیمه سلامت دست به تجمع مقابل وزارت بهداشت زدند.

یکی از تجمع کنندگان به خبرنگار رسانه ای گفت:، طبق ماده ۶ قانون معلولان وزارت بهداشت و درمان مکلف است پوشش بیمه سلامت افراد دارای معلولیت تحت پوشش سازمان را به گونه‌ای تأمین کند که علاوه بر تأمین خدمات درمانی مورد نیاز این افراد، خدمات توانبخشی جسمی و روانی افراد دارای معلولیت را نیز پوشش دهند.

معلولان می‌گویند: اگرچه قانون تأکید بر شمولیت بیمه‌ای خدمات توانبخشی (فیزیوتراپی، کاردرمانی و گفتار درمانی) اما وزارت بهداشت تاکنون این قانون را رعایت نکرده‌ است. در این شرایط اقتصادی ما از پس هزینه‌های درمانی و توانبخشی خود برنمی‌آییم.

به گفته آنها، تنها بیمه معلولان بیمه سلامت پایه است. بیمارستان‌های دولتی این بیمه را برای عمل‌های جراحی مثل زخم بستر قبول نمی‌کنند و هزینه بیمارستانهای خصوصی نیز بسیار زیاد است.

در پی اعتراضات صبح امروز معلولان، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه ریاست وزارت بهداشت با تعدادی از نمایندگان معلولان جلسه‌ای گذاشت و متعهد شد تا روز دوشنبه (۳۱ تیر ماه) کارگروهی تشکیل شود و پیگیری‌هایی که وزارت بهداشت در این زمینه انجام خواهد داد را به گوش معلولان برساند.

*تجمع  اعتراضی قصابان گچساران نسبت به سرگردانی شغلی در پی عمل نکردن شهردار دوگبندان به وعده هایش مقابل فرمانداری گچساران

روز سه شنبه 25تیر، قصابان گچساران دراعتراض به سرگردانی شغلی در پی عمل نکردن شهردار دوگبندان به وعده هایش مقابل فرمانداری گچساران تجمع کردند.

به گزارش یک منبع خبری محلی، داستان از آنجا آغاز شد که کشتارگاه گچساران بعلت مشکلات بهداشتی و محیط زیستی و فرسوده بودن طبق نظر اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان گچساران باید تعطیل تا توسط شهرداری دوگنبدان تعمیر و تجهیز شود.

در جلسه ای که به همین منظور در فرمانداری گچساران با حضور مسئولان شهرستان برگزار شد مقرر گردید شهردار دوگنبدان در مدت یک ماه، کشتارگاه گچساران را تعمیر و تجهیز نموده و همچنین وسیله نقلیه مناسب جهت انتقال گوشت از کشتارگاه شهرستان اطراف را در اختیار قصابان گچساران قرار دهد.

درهمین رابطه،قصابان گچساران حاضر درتجمع گفتند: در حالی که بیش از بیست روز از تعطیلی کشتارگاه گچساران می گذرد هیچ کدام ازقول و وعده های شهردار دوگنبدان عملی نشده است (تعمیر و تجهیز کشتارگاه بسیار بسیار به کندی پیش می رود و ماشین جهت انتقال گوشت هم در اختیار ما گذاشته نشده)و ما همچنان بلاتکلیف و سرگردان هستیم از فرماندار گچساران انتظار داریم به مشکلات ما رسیدگی کنند.

*مرگ آتش نشان میدان نفتی رگ سفید در حین ماموریت براثرحمله قلبی

روز یکشنبه 23تیرماه، یک آتش نشان ایستگاه میدان نفتی رگ سفید - واقع در مرز دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد - بنام علی گماری حین ماموریت دچار حمله قلبی شد وجانش را ازدست داد.

* کشته و مصدوم شدن 4کارگر کارخانه تزریق پلاستیک درحادثه آتش سوزی

صبح روز چهارشنبه 26تیر،در حادثه آتش سوزی کارخانه تزریق پلاستیک واقع در در روستای باغ کمش پردیس یکی از کارگران جانش را ازدست داد و3کارگر دیگر به بیمارستان منتقل شدند.

*جان باختن یک کارگر جوان در زنجان براثر سقوط آسانسور

روز چهارشنبه26تیر،یک کارگر26ساله در زنجان بر اثر سقوط آسانسور وشدت  صدمات وجراحات وارده در دم جانش را ازدست داد.

*مرگ یک کارگر ساختمانی دراردبیل براثر سقوط در چاهک آسانسور

بعد از ظهر روزچهارشنبه 26تیر،یک کارگر ساختمانی 38ساله دراردبیل بر اثر سقوط درچاهک آسانسور ساختمان 6 طبقه در دم جانش را از دست داد.

*زخمی شدن 20 کارگردراستان خراسان جنوبی  بر اثرتصادف دو خودروی حاملشان

عصر روز چهارشنبه 26تیر، 20کارگر در دوتصادف دراستان خراسان جنوبی زخمی و راهی بیمارستان شدند.

جانشین پلیس راه استان گفت: در حادثه اول ،یک تریلر با مینی بوس حامل کارگران یک واحد صنعتی در ساعت 14 و 5 دقیقه در کیلومتر 16 محور بیرجند به خوسف برخورد کرد که در اثر آن 10 نفر از این کارگران مصدوم و بیمارستان امام رضا بیرجند منتقل شدند.از این تعداد 5 نفر بستری و تحت درمان قرار گرفتند.سرهنگ توفیقی نیا علت حادثه را تغییر مسیر تریلر اعلام کرد.

در حادثه دیگر ساعتی پیش بر اثر واژگونی وانت پیکان در کیلومتر 3 محور فرعی روستای تندیح (پشت کارخانه سیمان قاین) 10 نفر مصدوم و به بیمارستان شهدای قاین اعزام شدند.

وی گفت: مصدومان کارگر بودند و برای درو کردن گندم به صورت غیر مجاز در قسمت بار وانت پیکان جابجا می شدند.

علت این حادثه عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه در پیچ اعلام شده است.

akhbarkargari2468@gmail.com

 


 
 

  Share/Save/Bookmark 

 
 

     مطالب مرتبط

 
   
 

Copyright © 2006 azadi-b.com