ناامیدی ساختگی میلیون ها ایرانی

«امروز نویسنده ای که بخواهد با دروغ و نادانی مبارزه کند و حقیقت را بنویسد باید دست کم با پنج مشکل در افتد. برای چنین نویسنده ای شجاعت گفتن حقیقت لازم است در حالی که حقیقت را همه جا خفه می کنند. هوشیاری بازشناختن حقیقت لازم است در حالی که همه جا آن را پنهان می دارند. این حقیقت لازم است که از حقیقت سلاحی ساخته شود. نیروی تشخیص دادن و انتخاب کردن کسانی لازم است که حقیقت در دست آنان موثر و کاری واقع شود و سرانجام بسیاری تدبیر لازم است تا حقیقت میان چنین مردمی گسترش یابد . » پنج مشکل در راه نوشتن حقیقت اثر برتولت برشت ترجمه: مصطفی رحیمی ادامه‌ی خواندن

دولت، سپاه پاسداران و نظام بانکی حلقه های ورشکستگی ایران

جمهوری اسلامی نه بر سر دوراهی، بلکه در بلاتکلیفی بسر میبرد. برای رژیم راه بازگشت به عقب و کوتاه آمدن در مقابل خواست جهان، جهت پایان بخشیدن به برنامه های اتمی اش دیگر نا ممکن است.  روحانیون در نزد مردم بی اعتبارتر از آن هستند که قادر باشند بدون کمک سپاه پاسداران بقای رژیم را تضمین کنند. حلقه های پیوند بین آیت الله های حکومتی با نیروهای سپاه هر روز تنگ تر و تنگ تر میشود و روشن است در این معادله سیاسی قدرت بسود نظامیان رقم خواهد خورد  و روحانیون در نهایت چون زایده ای از قدرت مُسلط نظامیان در حکومت باقی خواهند ماند.    ادامه‌ی خواندن

فروپاشی پایگاه اجتماعی رژیم: تضمین پیروزی جنبش

 korosherfani@yahoo.com                                                                                                         

بزرگترین و بهترین چیز در شرایط کنونی و در مسیر یاری رسانی به جنبش آزادیخواهی مردم ایران، واقع بینی است. یعنی پیش بینی خود را براساس واقعیات گذاشتن. برای این منظور بد نیست نگاهی عینی به شرایط موجود بکنیم و بر اساس آن در مورد آینده ی جنبش کنونی قضاوت کنیم. قبلا گفته بودم که رژیم درگیر پنج بحران مرتبط با هم می باشد.

ادامه‌ی خواندن

فروپاشی پایگاه اجتماعی رژیم: تضمین پیروزی جنبش

بزرگترین و بهترین چیز در شرایط کنونی و در مسیر یاری رسانی به جنبش آزادیخواهی مردم ایران، واقع بینی است. یعنی پیش بینی خود را براساس واقعیات گذاشتن. برای این منظور بد نیست نگاهی عینی به شرایط موجود بکنیم و بر اساس آن در مورد آینده ی جنبش کنونی قضاوت کنیم. قبلا گفته بودم که رژیم درگیر پنج بحران مرتبط با هم می باشد. ۱) بحر ان اجتماعی یعنی مشکل در تهیه و تامین یک پایگاه اجتماعی برای باقی ماندن در قدرت ۲) بحران اقتصادی یا عدم توان چرخاندن چرخ های اقتصاد کشور برای تامین نیازها و حداقل های اکثریت جامعه ۳) بحران سیاسی درون رژیمی یا همان اختلاف های عمیق مافیایی و جناحی حاکمیت ۴) بحران مذهبی از طریق اختلاف بین آیت الله ها با هم و یا با ولی فقیه و زیر سوال رفتن مشروعیت این آخری ۵) بحران بین المللی یعنی ناتوانی در پرداخت باج های مورد نیاز برای مصون ماندن از تحریم ها و تهاجم نظامی. در نوشته ی حاضر به یکی از جنبه های موضوع نخست می پردازیم. [۱] ادامه‌ی خواندن

نبرد ما با عکس یک مرده نیست، با فرهنگ مرگ است

korosherfani@yahoo.com 

غائله ای که دولت کودتا بر سرعکس خمینی به راه انداخت یکی دیگر از تلاش های کاذب رژیمی است که سقوط خود را غیر قابل پرهیز می بیند. این جنبش در طول شش ماه گذشته توطئه هایی سخت و سرکوبی خونین را از سر گذرانده است، این نقشه ی پلید نیز باید خنثی شود.

ادامه‌ی خواندن

نبرد ما با عکس یک مرده نیست، با فرهنگ مرگ است

غائله ای که دولت کودتا بر سرعکس خمینی به راه انداخت یکی دیگر از تلاش های کاذب رژیمی است که سقوط خود را غیر قابل پرهیز می بیند. این جنبش در طول شش ماه گذشته توطئه هایی سخت و سرکوبی خونین را از سر گذرانده است، این نقشه ی پلید نیز باید خنثی شود. ادامه‌ی خواندن

١۶ آذر فرصتی برای ورود طبقه ی محروم به جنبش

korosherfani@yahoo.com

در آستانه ی ۱۶ آذر موجی دیگر از دستگیری ها و احضار دانشجویان به راه افتاده است. رژیم که می داند شانزده آذر پله ای است برای تداوم بخشیدن به جنبش آزادیخواهی مردم ایران می خواهد با سرکوب پیشگیرانه دو کار کند: از یک سو پتانسیل فعال دانشگاه ها را خنثی سازد و از سوی دیگر اعلام کند که جنبش اعتراضی در کلیت خود از نفس افتاده است.

ادامه‌ی خواندن

آیا اسرائیل با استقرار دمکراسی در ایران مشکلی دارد؟

 korosherfani@yahoo.com

جنبش کنونی مردم ایران می رود تا در نهایت راه خود، رژیم جمهوری اسلامی را تعیین تکلیف کند و کشور را در مسیر تغییراتی مهم قرار دهد. تغییراتی که مثبت بوده و می تواند در نهایت کشور را به سوی استقرار یک مردمسالاری متعارف پیش ببرد. در حالی که در داخل و خارج فعالان جنبش به پیش بردن آن و یافتن راه های تداوم بخشیدن حرکت و در نهایت کسب پیروزی مشغول هستند، توجهات نباید از برخی خطرهای مهمی که در انتظار آینده ی کشورمان است کنار رود.

ادامه‌ی خواندن

١٣ آبان: گذار طبیعی جنبش به واقع گرایی سیاسی

korosherani@yahoo.com

حرکتی که در روز ۱۳ آبان ۱۳۸۸ انجام شد بسیاری از محاسبات  رژیم را در مورد قدرتش به هم ریخت. سپاه پاسداران که راجع به قدرت سرکوبگری خود بسیار متوهم بود دید که با وجود دهها نوع تهدید و لشگرکشی بی مانند، صدها هزار نفر در تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور قدرت نظامی، انتظامی، امنیتی، اطلاعاتی و تبلیغاتی رژیم را به هیچ گرفتند. اعتراضات این روز یک نقطه ی عطف بود، هم از جهت گستردگی و هم از جهت رادیکالیزم در شعارها و عمل. گویی اتفاق تازه ای روی داد که زنگ های خطر را برای عده ای به صدا درآورد.

ادامه‌ی خواندن

پیروزی دور نیست اما هشیاری بسیار می طلبد

korosherfani@yahoo.com

هر ناظر بی طرفی که به موقعیت جمهوری اسلامی در حال حاضر بنگرد به این نتیجه خواهد رسید که این رژیم برای خروج از بحران فعلی راه حلی ندارد جز تغییر. این تنها بر سر میزان این تغییر است که تحلیل گران می توانند با هم اختلاف نظر داشته باشند، بر سر ضرورت دگرگونی، جای شکی نمانده است. پس در مقابل یک سوال قرار می گیریم: در پایان این شرایط بحرانی چه حد از تغییر قرار است به وقوع بپیوندد؟

ادامه‌ی خواندن