“جناح موسوی… در کنار مردم است” سیاست توده ایستی حکک در همراهی با یک جناح از رژیم اسلامی را افشاء و طرد کنیم!

این اساس سیاست ارتجاعی دوره اخیر "حزب کمونیست کارگری"٬ پس از خیزش توده های مردم برای سرنگونی رژیم٬ در برخورد به یک جناح از رژیم جمهوری اسلامی است که توسط لیدر این حزب حمید تقوایی در گفتار سه شنبه ١۳ مرداد خود تحت "جنگ جناحها و جنگ مردم" اعلام شده است. متن کامل این سیاست اعلام شده به این قرار است: "جناح  موسوی٬ جناح به اصطلاح مغضوب٬ جناح مغلوب تا جائیکه دارد علیه احمدی نژاد و خامنه ای می جنگد در کنار مردم است." البته از آنجائیکه این جناح هنوز در حال جنگ و جدال بر علیه جناح راست است٬ حکک نتیجه گیری میکند که در حال حاضر این جریان در کنار مردم است.

آقای حمید تقوایی بمنظور تاکید بیشتر و زدودن هرگونه شائبه ای از سیاستهای انقلابی گذشته این حزب در قبال رژیم اسلامی٬ اضافه میکند: "تا جائیکه اینها می آیند و علیه خامنه ای٬ علیه احمدی نژاد٬ یا دادگاههای فرمایشی٬ یا تنفیذ یا تحلیف و غیره صحبت میکنند٬ ما میگوئیم دارید همراه ما مردم حرکت میکنید."

در این سیاست بسیار روشن و صریح "یک جناح" از رژیم جنایتکاران اسلامی در گفتاری که تحت عنوان "جنگ جناحها و جنگ مردم" نامگذاری شده و انتظار میرود که دعوا و جدال جناحهای رژیم از جدال مردم علیه هر دو جناح رژیم مجزا شود٬ اعلام شده است تا جائیکه بر علیه خامنه ای و احمدی نژاد مبارزه کند٬ "در کنار مردم" و "همراه ما مردم" قرار داده شده است.

به عبارت دیگر٬ تا اطلاع ثانوی و تا زمانیکه جناح موسوی – خاتمی – کروبی٬ و شاید هم رفسنجانی٬ با جناح احمدی نژاد و خامنه ای سازش نکرده اند و بر علیه آنها می جنگند٬ در کنار "ما مردم" قرار دارند.

رهبری حکک با این چرخش به راست عملا یک جناح از ارتجاع حاکم را در کنار مردم و همراه مردم قرار داده است. این سیاست حتما به قول آقای سعید صالحی نیا تعبیر دیالکتیکی و دینامیک کاربرد سیاست "دوستان مردم کیانند" لنین در شرایط حاضر است. و حتما یکی دیگر از "در افزوده های" تاریخی آقای حمید تقوایی به سیاستها و کمونیسم منصور حکمت در این دوران است؟! و یا شاید مانند پروژه ارتجاعی "اکس مسلم" یک در افزوده دیگر و نشان "اجتماعی" شدن این حزب است!

ما اعلام میکنیم که نه تنها هیچ جناحی از رژیم اسلامی تحت هیچ شرایطی در "کنار ما مردم" و یا "همراه ما مردم" نیست. بلکه سران این جناح از خاتمی و موسوی و کروبی و رفسنجانی همگی در کنار خامنه ای و احمدی نژاد و مصباح و یزدی و شاهرودی و لاریجانی و کلیه سران رژیم به جرم بیش از سه دهه جنایت علیه مردم باید محاکمه شوند.

ما اعلام میکنیم که یک سیاست کمونیستی هیچگونه "همراهی" و "همسویی" با هیچیک از جناحهای رژیم اسلامی ندارد. کل رژیم اسلامی٬ تمامی باندها و جناحهای آن باید سرنگون شود. 

حال این سیاست را با سیاست مهدی رجبی از فعالین سنت توده – اکثریت در قبال جناح موسوی مقایسه کنید: میگوید: "من دراین نوشته قصد جدل سیاسی با آقای موسوی را ندارم، و همچنان از این قاعده در رابطه با ایشان پیروی می‌کنم که مادام که او سر سازش با گروه بندی خامنه‌یی ـ احمدی نژاد را ندارد، و در رودررویی با بانیان تقلب و کودتای انتخاباتی پایمردی نشان می‌دهد، باید از او پشتیانی نموده، و از اقدام به کار و نوشتن مقاله‌یی که او را تضعیف نماید، پرهیز نمود. بهر حال، هدف نوشتار کنونی، تضعیف ایشان نمی‌باشد، بلکه در پی آن است تا دیدگاه‌های جنبش سبز و «سران» آن از آغشتگی‌های غیردمکراتیک پیراسته شود." (مهدی رجبی٬ سایت اخبار روز)

مهدی رجبی توده ای – اکثریتی میگوید مادام که موسوی سر سازش با خامنه ای و احمدی نژاد ندارد مورد پشتیبانی است و نباید او را تضعیف کرد. حمید تقوایی پوپولیست میگوید٬ موسوی "تا جائیکه دارد علیه احمدی نژاد و خامنه ای می جنگد در کنار مردم است". تفاوتها کاملا میکروسکپی و درون خانوادگی است. در سیستم توده ای – اکثریتی هم دفاع از جناح موسوی بی قید و شرط نیست. در سیستم  فکری حمید تقوایی هم قرار گرفتن در "کنار مردم" و "همراه مردم" به معنای "مقابله" و "جدال" معنا نمیدهد.

اما حمید تقوایی این بخش از سیاست توده ایستی خود را نیز ناتمام و یا ناروشن نگذاشته است. ایشان در سخنرانی خود در انجمن مارکس کانادا نیز رسما اعلام کرد که: "من وارد کشتی گرفتن با موسوی نمی شوم". به زبان دیگر٬ ایشان وارد جدال با یک جناح از رژیم جمهوری اسلامی٬ جناحی که قتل عامهای سالهای شصت و شصت و هفت را در کارنامه خود  دارد٬ نمیشود. این جناح فعلا از لیدر حکک تا اطلاع ثانوی معافیت و بخشودگی و به قولی "امان نامه" گرفته است. چه بذل و بخششی!

١۳ آبان و تاثیرات آن در حکک

اما شاید گفته شود که حوادث ١۳ آبان یک نقطه عطف در جامعه بود شاید سیاستهای این حزب تغییر کرده باشد؟ شاید گفته شود که این حزب اطلاعیه صادر کرد و اعلام کرد که مردم در جنوب شهر شعار میدادند: "نه موسوی٬ نه احمدی٬ آزادی٬ برابری"٬ در این باره چه باید گفت؟ آیا سیاستهای این حزب تغییری نکرده است؟ آیا حتی شرمگینانه هم که شده این سیاست توده ایستی را کناری نگذاشته اند؟

واقعیت این است که شعار "نه موسوی٬ نه احمدی٬ آزادی٬ برابری" یک شعار رادیکال و آزادیخواهانه بر علیه کلیت رژیم اسلامی و هر دو جناح آن است. شعاری است در درجه اول در مقابل سیاست رسمی و اعلام شده رهبری حکک که رسما سران جناح اصلاح طلب حکومتی را از لیست محاکمه سران رژیم اسلامی خارج کرد٬ رسما اعلام کرد که با سران این جناح "کشتی نمیگیرد".

بعلاوه این شعار عکس العملی به تغییر سیاست جناح موسوی نیست. ادامه س