نامه اسماعیل بخشی علیه شکنجه و شروط اتحادیه آزاد

رضا مقدم
January 06, 2019

نامه اسماعیل بخشی علیه شکنجه و شروط اتحادیه آزاد

"نان کار آزادی، نه به شکنجه"

نامه اسماعیل بخشی علیه شکنجه طی کمتر از دو روز بر موضوعات بحث صحنه سیاسی ایران تاثیر ماندگاری گذاشت و پایه های یک کمپین بزرگ در داخل و خارج از کشور علیه چهل سال شکنجه در زندان های رژیم اسلامی را بنیان گذاشت. اسماعیل بخشی با طرح "نان کار آزادی ، اداره شورایی" مرزهای هویت جنبش مستقل کارگری ایران را ارتقا داد. "نان کار آزادی" بسرعت در  جنبشهای زنان و دانشجویی مورد استقبال قرار گرفت و زمینه اتحاد کارگران، معلمان، دانشجویان، زنان، پرستاران و دیگر اقشار تحت ستم را برای برپایی یک جنبش میلیونی برای جایگزینی با رژیم اسلامی را فراهم ساخت. حال اسماعیل بخشی با نامه اش علیه شکنجه جنبش مستقل کارگری ایران را جلوی صف مبارزه برای آزادی بیان و‌ اندیشه، حق تشکل، اعتصاب، وعلیه بازداشت، زندان، شکنجه و ‌اعدام قرار داد. جنبش مستقل کارگری ایران با حمایت کامل از نامه اسماعیل بخشی می کوشد حول "نان کار آزادی، نه به شکنجه" حرکتی را سازمان دهد تا ریشه شکنجه و شکنجه گر را در ایران برای همیشه بخشکاند.

نامه اسماعیل بخشی علیه شکنجه بار دیگر نشان داد که وی تسلیم شکنجه های وحشیانه جسمی و روحی نشده بود تا از قول او پایان اعتصاب کارگران هفت تپه را اعلام کنند، وگرنه برای خاتمه اعتصاب کارگران هفت تپه نیاز به اتحادیه آزاد و جعفر عظیم زاده نبود. بعد از دو رسوایی بزرگ دفاع از سندیکا سازی نهادهای امنیتی در شرکت واحد و کمک به خاتمه اعتصاب کارگران هفت تپه، اکنون اتحادیه آزاد به مقابله با نامه تکان دهنده اسماعیل بخشی علیه شکنجه برخاسته است. نامه اسماعیل بخشی هم مرد هزار چهره هفت تپه و هم  شاپور احسانی راد از رهبران اتحادیه آزاد را به تقلا انداخت تا با مضمونی مشترک و تحت لوای دلسوزی برای خواستهای کارگری در راه مبارزه جنبش مستقل کارگری ایران علیه شکنجه سنگ اندازی کنند.

شاپور احسانی راد نوشته است: "شجاعت ایشان در افشای شکنجه و دعوت وزیر اطلاعات به مناظره زمانی برای کارگران هفت خیر دارد که با اعلام برائت از شورای اسلامی کار خواهان تحریم آن میشد و دین خود را به کارگران می پرداخت تا از منافع، مصالح و مطالبات کارگران دفاع کند، این نامه مبارزات حق طلبانه کارگران را در حد یک مسئله شخصی تقلیل میدهد چون هیچگونه اشاره ایی به مشقات و مصائب، سرکوب و همچنین مطالبات به حق کارگران که در این مدت بر سر آنها و خانواده هایشان توسط حکومت روا شده است، نشده است".

این شاپور احسانی راد که خواهان اعلام برائت اسماعیل بخشی از شورای اسلامی است چرا از پروین محمدی که سالها نماینده شورای اسلامی کارخانه صنایع فلزی ایران و همزمان از رهبران اتحادیه آزاد بود، اعلام برائت نخواست. هنگام سندیکا سازی نهادهای امنیتی برای کارگران شرکت واحد، پروین محمدی نه تنها ناچار شد فاش کند که سالها نماینده شورای اسلامی بوده بلکه از اینکه بعنوان نماینده شورای اسلامی برای کمپین اضافه دستمزد اتحادیه آزاد امضا جمع کرده بخود بالید. شاپور احسانی راد، جعفر عظیم زاده و اتحادیه آزادشان چرا از پروین محمدی نمی خواهند که از شورای اسلامی برائت بجوید.

مخالفت شاپور احسانی راد با نامه اسماعیل بخشی در راستای مقابله اتحادیه آزاد و جعفر عظیم زاده علیه جنبش مستقل کارگری است. اتحادیه آزاد هر روز بیشتر اثبات می کند که به جنبش مستقل کارگری تعلق ندارد. جنبش مستقل کارگری ایران با خواست رو به گسترش "نان کار آزادی" با پسوندهای مختلف میرود تا یک جنبش میلیونی علیه آلترناتیوهای سلطنتی و جمهوریهای لیبرالی سازمان دهد تا دیگر مبارزات، مرارت ها و شکنجه هایی که متمحل میشود در کیسه نیروهای ضد کارگری، مانند آنچه در سال 57 روی داد، نریزد.


 
 

  Share/Save/Bookmark 

 
 

     مطالب مرتبط

 
   
 

Copyright © 2006 azadi-b.com